Kosilica Weibang WB537HCU

Kvalitetna kosilica za profesionalnu upotrebu. Maksimalno olakšana uklanjanjem svih suvišnih funkcija i minimalističkim pristupom u dizajnu. Postignut je odličan balans, velika lakoća guranja i odlična pokretljivost, kompaktno kućište na tankom čeličnom ramu daje izuzetnu preglednost i preciznost pri košenju. Napravljena je za profesionalce za poslove u kojima je potrebna jednostavnost, ekonomičnost, preciznost i izdržljivost.

Opis

Kvalitetna kosilica za profesionalnu upotrebu. Maksimalno olakšana uklanjanjem svih suvišnih funkcija i minimalističkim pristupom u dizajnu. Postignut je odličan balans, velika lakoća guranja i odlična pokretljivost, kompaktno kućište na tankom čeličnom ramu daje izuzetnu preglednost i preciznost pri košenju. Napravljena je za profesionalce za poslove u kojima je potrebna jednostavnost, ekonomičnost, preciznost i izdržljivost. Posebna pažnja je posvećena zaštiti kućišta i upravljača primenom zahtevnih tehnika lakiranja.

Košenje velikih površina od 1000 – 3000 m² ne predstavlja problem za ovu profesionalnu kosilicu. Projektovana je tako da su sa njom troškovi košenja minimalni. Koristi se za često košenje trave na velikim površinama sa izbacivanjem u stranu. Glavne prednosti su dvostruki lageri na točkovima, snažan motor, ivice noževa koje se pri udaru u tvrde otpatke zakreću i tako čuvaju motor dajući ovoj kosilici izdržljivost. Mekani rukohvat na upravljaču i podešavanje visine košenja jednom polugom, učiniće rad lakšim.

Idealno rešenje za velike travnate terene različitih namena gde cena košenja igra najveću ulogu.

⇓ Deklaracija o usaglasenosti WB537HCU

⇓ Declaration of conformity WB537HCU

Dodatne informacije

Operacije

Izbacivanje u stranu

Površina terena

1000-3000 m²

Motor

LONCIN 1P70FA, 196 cm³, 3,1 kW

Kućište

čelično, kompaktno

Širina košenja

53 cm

Kapacitet korpe za travu

nema

Pogon

na guranje

Pogonsko kvačilo

nema

Brzina kretanja

brzina hoda

Podesiva visina košenja

7 pozicija

Najmanja visina košenja

11 mm

Najveća visina košenja

64 mm

Prednji točkovi

200 mm, dva ležaja

Zadnji točkovi

200 mm, dva ležaja

Težina kosilice

33.5 kgPROFESIONALNE KOSILICE

Vrhunska kosilica