Kosilica Weibang WB537SC V 3U1

Kvalitetna samohodna kosilica za poluprofesionalnu upotrebu. Projektovana da se sa lakoćom nosi sa površinama do 3000 kvadratnih metara. Ima sopstveni pogon sa menjačem i tri brzine kretanja 2,88 – 3,6 – 4,32 km/h, kardanski prenos sile sa motora na menjač.

Opis

Kvalitetna samohodna kosilica za poluprofesionalnu upotrebu. Projektovana da se sa lakoćom nosi sa površinama do 3000 kvadratnih metara. Ima sopstveni pogon sa menjačem i tri brzine kretanja 2,88 – 3,6 – 4,32 km/h, kardanski prenos sile sa motora na menjač. Posebna pažnja je posvećena zaštiti kućišta i upravljača primenom zahtevnih tehnika lakiranja.  Jedino što je razlikuje od profesionalnih standarda jesu nedostatak aluminijumskog kućišta i ojačanja metalnim lajsnama po rubovima kućišta.

Posebno smo ponosni na osvojenu tehnologiju proizvodnje motora i odgovarajućeg sistema prenosa. Profesionalni dvoosovinski motor za kosilice razvijen je za potrebe WEIBANG profesionalnih kosilica sa kardanskim prenosom sile na pogonski mehanizam. Razvijen je i odgovarajući višebrzinski menjač koji silu prenosi bez gubitaka koji su prisutni kod kosilica sa pogonom na kaiš. Otklonjena je i mogućnost pucanja kaiša i troškovi popravke.

⇓ Deklaracija o usaglasenosti WB537SCV 3U1

⇓ Declaration of conformity WB537SCV 3U1

Snažna kosilica sa lakoćom kosi zapuštene i pokisle travnjake, pogledajte video iz Engleske.

 

Dodatne informacije

Operacije

Sakupljanje, Usitnjavanje, Izbacivanje u stranu

Površina terena

1000-3000 m²

Motor

LONCIN 1P70FA-DS (dva vratila)

Kućište

čelično

Širina košenja

53 cm

Kapacitet korpe za travu

70 L

Pogon

samohodna – menjač

Pogonsko kvačilo

ima

Brzina kretanja

2,88 km/h, 3,6 km/h, 4,32 km/h

Podesiva visina košenja

10 pozicija

Najmanja visina košenja

20 mm

Najveća visina košenja

85 mm

Prednji točkovi

200 mm

Zadnji točkovi

230 mm

Težina kosilice

49,5 kgPROFESIONALNE KOSILICE

Vrhunska kosilica