Tarup kosilica WEIBANG WBGT6813, 9 ks, širina 680mm

Weibang tarup za košenje korova i visoke tvrde trave na veliki površinama i zahtevnim terenima. Pokreće ga benzinski motor od 9 KS sa izmeštenim profesionalnim filterom vazduha, snaga se prenosi preko najsavremenijeg WEIBANG stalnog varijabilnog prenosa snage (WEIBANG CVT system).

Opis

Weibang tarup za košenje korova i visoke tvrde trave na veliki površinama i zahtevnim terenima. Pokreće ga benzinski motor od 9 KS sa izmeštenim profesionalnim filterom vazduha, snaga se prenosi preko najsavremenijeg WEIBANG stalnog varijabilnog prenosa snage (WEIBANG CVT system). Široko kućište sa rotacionim sečivima Y-oblika od otvrdnutog čelika, sa lakoćom uklanja korov na velikim površinama. Upravljač se brzo i lako podešava po visini i rotira levo ili desno, tako da možete lako i bezbedno kontrolisati mašinu i na nepristupačnim terenima. Opremljene su snažnim benzinskim motorima, patentiranim prenosnim sistemima, čvrstim čeličnim kućištima. Weibang kosilice za visoku travu nude beskompromisni kvalitet, performanse i izdržljivost.

 

 

 


 

Korisničko uputstvo Kosilica Tarup WEIBANG WBGT6813.pdf – Preuzmite uputstvo za upotrebu

 


 

Prikaz rada WEIBANG WBGT6813 tarup kosilice


 

Ukoliko ste zainteresovani za nabavku profesionalne automatizovane tarup kosilice WBGT6813-TE, pogledajte sledeće video snimke i javite se radi porudžbine.
PROFESIONALNE KOSILICE

Vrhunska kosilica